Start nieuwe seizoen

Hallo Badmintonvrienden,

Aanstaande maandag 29 augustus start het nieuwe badmintonseizoen; dit jaar hopelijk zonder corona-ellende. Wij hebben weer er zin in! Voor de senioren is de zaal beschikbaar van 19:00 uur. Er is dan voor de jeugd voldoende ruimte; dus ook de senioren die vroeg willen spelen zijn welkom vanaf 19:00 uur. We hebben dan de gehele zaal tot 22:00 uur en 1/3 zaal tot 22:30 uur. In de praktijk is dat meestal voldoende.

Gelukkig is Daisy weer terug als trainer! Daar zijn we heel blij mee. Zij begint om 20:00 met de eerste training voor de recreanten en om 21:00 met de training voor de competitiespelers. Gijs blijft de jeugd trainen.
Je kunt je maandag meteen inschrijven voor de training als je dit nog niet gedaan hebt. We kijken dan hoeveel belangstelling er is en zullen dan het een en ander aanpassen waar nodig.

Ook is er plaats voor nieuwe leden. Breng gerust een vriend, vriendin, kennis, collega of buur mee. Iedereen mag een of twee keer proefspelen. Er zijn rackets genoeg.

Kijk ook regelmatig op bvo-ouderkerk.nl voor het laatste nieuws, het jaaroverzicht, clubinformatie enz. enz.

Tot maandag allemaal!

Het Bestuur

Afsluiting badminton-jaar

Beste Badmintonners van BVO,


Het badminton-jaar lijkt ten einde te komen maar wij hebben nog wat in petto. In deze mail staan een aantal mededelingen van het bestuur en een nieuw schema voor aankomende maandag.

Allereerst de mededelingen:
– Deze maand (mei) spelen we nog van 19:00 tot 22:30. Het wordt om 19:00 steeds drukker dus maak er gebruik van.
– De laatste ‘officiële’ speelavond is 30 mei. Op deze avond worden de laatste finales van de clubkampioenschappen gespeeld en is er een leuk toernooi. Ook wordt er namens BVO een hapje en een drankje aangeboden.
– Ter compensatie van de lockdown tijdens de corona kan er gratis gespeeld worden in juni; van 20:00 tot 22:00.  Alleen 6 juni (2e pinksterdag) is er geen badminton.
– Ook de korting op de contributie was een compensatie voor het corona-leed.
– Het volgende seizoen start op 29 augustus om 19:00.
– Onze trainer Daisy komt terug! We waren hard op zoek naar een nieuwe trainer maar gelukkig is Daisy op tijd terug voor het nieuwe seizoen.
–  Tot slot; voor een goede communicatie en informatie; lees de BVO mails en check de website; bvo-ouderkerk.nl


Dan de clubkampioenschappen. Hieronder weer een nieuw schema voor aankomende maandag. Er staan nog vier wedstrijden op het schema en ook nog vier voor de laatste maandag 30 mei. Op 30 mei spelen we ook een klein toernooi, en is er tijd voor een hapje en een drankje namens BVO.


Tot maandag,

groet De TC; Nicolette, Nathalie en Mick

Clubkampioenschappen 2022

Op 14 maart starten we weer met de clubkampioenschappen. We hebben er zin in, na alle corona narigheid en beperkingen.  Je kunt je nog opgeven. We spelen alleen op de maandagavond. 


Let op:

  • Er zijn aparte poules voor recreanten en competitiespelers zodat het niveauverschil niet te groot wordt.
  • Je kunt inschrijven voor singles, dubbels en mixen.
  • De wedstrijden zijn verspreid over de avonden. Daarnaast kun je natuurlijk ook gewoon spelen. Hoeveel wedstrijden het worden hangt uiteraard af van het aantal inschrijvingen.
  • We starten vroeg, vanaf ongeveer 19.20, op een paar gereserveerde banen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen. 
  • Op 7 maart maakt de technische commissie het speelschema bekend. 
  • De prijsuitreiking is op maandag 30  mei, op het slottoernooi.