Nieuwe trainer

We hebben een nieuwe trainer gevonden. Zijn naam is Freddy Mohan. Hij heeft veel ervaring en hij is met veel succes trainer bij meerdere clubs in de regio. Hij werkt ook graag met de jeugd.

In het nieuwe seizoen gaat hij beginnen, op 2 september dus. Tot die tijd zullen Gijs en Joris de jeugd blijven begeleiden.

We hebben er zin in!🏸🏸🏸

Gijs Bosma toernooi

Zondag 4 februari a.s. van 10:00 tot 12:30 organiseren wij een gezellig toernooi voor iedereen met wedstrijdervaring.

Op dit toernooi zijn naast de leden van onze badmintonvereniging, de groep zomerbadmintonners uit de Kegel uitgenodigd. 

Wij zorgen ervoor dat er leuke wedstrijden worden gespeeld. Na het toernooi wordt er net als vorig jaar een lunch verzorgd door Bert en Morena voor €10,- (excl. drank).

Je kunt je aanmelden door vóór 26 januari een mailtje te sturen met daarin je naam en of je komt lunchen naar:

Nathalievanderroest78@gmail.com

Het toernooi gaat door bij minimaal 20 deelnemers.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook!!

De TC; Nathalie, Nicolette en Mick

Gijs Bosma 80 jaar

Afgelopen maandag was het zover: de viering van de 80ste verjaardag van Gijs Bosma. Leden en oud leden waren in grote getalen gekomen om hierbij aanwezig te kunnen zijn.

Zoals velen weten zet Gijs zich al vele jaren met heel veel inzet in voor de club. Vanwege deze bijzondere prestaties was voorzitter van de Nederlandse Badminton Bond Jan Helmond aanwezig om Gijs namens de bond de bronzen erepenning uit te reiken.

Nathalie maakte bekend dat het (tot op heden genoemde) gezelligheidstoernooi voortaan het Gijs Bosma toernooi zal gaan heten. Dit toernooi zal ieder jaar rond februari plaatsvinden.

Tot slot kreeg Gijs diverse cadeaus aangeboden door het bestuur van de club en hadden ook veel leden een presentje voor hem meegebracht om hem te bedanken voor alle jaren trouwe dienst.

Dubbeltoernooi Diemen

Beste Badmintonner/ster,

Mogelijk is de eerder verstuurde uitnodiging aan je aandacht ontsnapt. We proberen op deze manier het toernooi nog eens extra onder de aandacht te brengen. Daarom hierbij, nogmaals, de uitnodiging om deel te nemen aan het jaarlijkse dubbeltoernooi van Badminton Vereniging Diemen. Ook als je geen dubbelpartner hebt kun je inschrijven. Als je je speelsterkte zo goed mogelijk invult kunnen we je koppelen aan een gelijkwaardige partner.

Natuurlijk sluiten we het toernooi weer af met onze gezellige tombola!

Stuur alsjeblieft een VOLLEDIG ingevuld formulier -zie attachment- als reply op deze mail, of naar bvdiemen1972@hotmail.com.

Graag tot ziens op 16 april in onze nieuwe hal,

Het organiserend comité van Badminton Vereniging Diemen