Seizoen 2021-2022

Gelukkig kunnen we weer competitie spelen. Natuurlijk moeten we ons altijd houden aan de officiële coronamaatregelen.

We strijden met twee seniorenteams.
Team 1 speelt in de 7e divisie.
Team 2 speelt in de 8e divisie.
De thuiswedstrijden zijn op zondagochtend. De uitwedstrijden verschillen per club maar zij zijn meestal ook in het weekend. Mocht je belangstelling hebben om een keer een wedstrijd mee te doen, geef je dan op als invaller. Dat kan bij Nicolette (technische commissie) of bij Dieter (competitieleider).

CORONA PROTOCOL BEZOEKENDE TEAMS

Hieronder kunt u het protocol vinden dat voor competitiewedstrijden in de sporthal van BVO Ouderkerk geldt.

Sporthal “Bindelwijk”
Koningin Julianalaan 16
1191 CD Ouderkerk aan de Amstel

In overleg met de gemeente  en vanuit het NOC-NSF  protocol zijn we gekomen tot de volgende maatregelen. Hierbij zijn in eerste instantie de algemene maatregelen van de overheid leidend.

1. Kom niet naar de sporthal als je milde klachten hebt.
2. Bij binnenkomst van de sporthal “Bindelwijk”  staat een desinfectiestation voor je handen.
3. Er is een coronacoördinator aanwezig bij speelavonden en wedstrijden (geel hesje). Hij spreekt evt. mensen aan en is contactpersoon voor de beheerders.
4. Er is geen looproute aangebracht, houd de voorgeschreven 1,5m-regel in acht.
5. Kleedkamers en douches zijn beschikbaar, maar met beperking:
– Maximaal 7 personen tegelijkertijd in de kleedkamer, kom bij voorkeur al omgekleed naar de sporthal.
– Houd onder de douche 1,5m afstand en sla telkens 1 douche over.
6. In de sporthal houd je altijd de 1,5m-regel aan. Dit geldt ook voor beide tribunes. Op elke tribune kunnen maximaal 25 personen plaatsnemen.
7. Vermijd luid roepen (schreeuwen) in de zaal.
8. In het badmintonveld hoef je geen 1,5m afstand te bewaren. Vermijd wel onnodig contact, gebruik je rackets om elkaar te feliciteren tijdens de wedstrijd.
9. Bij het verlaten van het badmintonveld houd je de 1,5m regel weer in acht.
10. De kantine is geopend. Als je iets besteld moet je hier wel contactgegevens achterlaten (Horecaprotocol).
11. Wedstrijden: Aan bezoekende teams wordt gevraagd om contactgegevens van 1 persoon achter te laten bij het team van Ouderkerk. Na het vaststellen van  corona bij een speler van Ouderkerk, wordt dan deze contactpersoon geïnformeerd. Hij zal op zijn beurt dan zijn eigen teamleden informeren.
12. Als je na afloop wilt douchen let er op dat je informeert of er al 7 personen in de kleedkamer aanwezig zijn.
13. Na afloop van de wedstrijd kan in de kantine nog een drankje gedronken worden.