Accomodatie

Badminton Vereniging Ouderkerk heeft haar trainingsavonden op maandag in sporthal De Bindelwijk.

ROUTEBESCHRIJVING

Vanuit Amsterdam
Vanaf de Ring A10 neemt u de afslag Utrecht (A2) en vervolgens de afslag Ouderkerk aan de Amstel. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf (Richting Ouderkerk en Amstelveen). U rijdt nu op de Burg. Stramanweg. Bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf. Op de rotonde slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Kon. Wilhelminalaan. Hier gaat u de derde straat linksaf. U rijdt nu op de Kon. Julianalaan. In de eerste bocht ziet u aan uw linkerhand sporthal “De Bindelwijk”.  

Vanuit Utrecht
Vanaf de A2 richting Amsterdam neemt u de afslag Ouderkerk aan de Amstel. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf (Richting Ouderkerk en Amstelveen). U rijdt nu op de Burg. Stramanweg. Bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf. Op de rotonde slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Kon. Wilhelminalaan. Hier gaat u de derde straat linksaf. U rijdt nu op de Kon. Julianalaan. In de eerste bocht ziet u aan uw linkerhand sporthal “De Bindelwijk”.   

Vanuit IJmuiden/Amstelveen
Vanaf de A9 richting Amsterdam/Utrecht neemt u de afslag Ouderkerk aan de Amstel. Bij de kruising slaat u links af. Bij de tweede verkeerslichten slaat u rechtsaf (Richting Ouderkerk). Over de brug rechtsaf Ouderkerk aan de Amstel in. Rechtdoor aanhouden en de Dorpsstraat in. Aan het einde van de Dorpsstraat op de splitsing met de Kon. Wilhelminalaan, rechtsaf de Kon. Julianalaan in gaan. In de volgende bocht ziet u aan uw linkerhand sporthal “De Bindelwijk”.  

Vanuit Hilversum/Almere
Vanaf de A1 richting Amsterdam neemt u de afslag Utrecht A9. Vervolgens neemt u de afslag Amsterdam/Zaanstad A2. Vervolgens neemt u meteen afslag Ouderkerk aan de Amstel. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf (Richting Ouderkerk en Amstelveen). U rijdt nu op de Burg. Stramanweg. Bij het eerste verkeerslicht slaat u linksaf. Op de rotonde slaat u rechtsaf. U rijdt nu op de Kon. Wilhelminalaan. Hier gaat u de derde straat linksaf. U rijdt nu op de Kon. Julianalaan. In de eerste bocht ziet u aan uw linkerhand sporthal “De Bindelwijk”.


Badmintonvereniging Ouderkerk
Sporthal ‘Bindelwijk’
Koningin Julianalaan 16
1191 CD Ouderkerk aan de Amstel
020- 496 35 38